/ ]]> */

Hur du deltar: vägledning till den månatliga bönen (svensk översättning)

Major Love Prayer/Meditation - www.majorloveprayer.org

VEM
: Michael Jacksons fans runt om i världen och alla andra som vill vara med och rädda världen med oss. Alla är välkomna!

VAD: Major Love Prayer är inspirerat av Michael Jacksons önskan om att rädda världen. Vid samma tidpunkt, varje månad, sker Major Love Prayer i alla länder runt om på hela Jorden. Vi förenas genom meditation under några minuter för att sprida positiv energi av kärlek, fred och läkning till oss alla. Det är som Michael Jackson sjunger i Another Part Of Me ”We´re sending out a major love!”

NÄR: Varje månad den 25 exakt 14:00 Los Angeles tid. Du kan titta på www.majorloveprayer.org (time zone chart) för att se nedräkningen och att finna den korrekta tidpunkten för din vistelse. (Det är bäst om du är färdig cirka fem minuter innan meditationen börjar).

VAR: Var som helst! Du kan delta oberoende av vad du befinner dig. Det ideala stället är där du kan slappna och vara ostörd under cirka 15 minuter.

HUR: Denna bön/meditation/bekräftelse involverar deltagare runt hela världen, vilket innebär att de föreslagna instruktionerna nedan inte är religionsspecifika eller hör ihop med någon annan livsåskådning. Om du vill förändra detaljerna för att passa din tro eller önskan bättre, känn friheten att göra så.

Förberedelser (fem minuter innan meditationen börjar)

  • Sätt dig ner och slappna av. Andas djupt och lugnt. Låt all stress försvinna. Du kan välja att lyssna till musik som hjälper dig att slappna av eller inspirerar dig (till exempel Heal The World, We Are The World etc), be en speciell bön eller upprepa ett mantra, be för Michael, hans familj eller andra, tänd ett ljus mm. Börja tänka på vad våra intentioner är – vi ska sprida kärlek, fred och läkning runt hela världen.
Bönen börjar
  • Stäng dina ögon och fokusera på KÄRLEK; på känslan av att ge och få kärlek. Känn kärleken för dig själv, för din familj, för dina vänner, för Michael, för Jorden, med Gud/universum/skaparen (allt enligt din egen tro) och så vidare. Känn kärleken i ditt hjärta.
  • Föreställ dig att tusentals andra, runt hela jorden, gör exakt samma i precis denna stund.
  • Låt denna känsla av kärlek utvidgas med glädje och sammankoppla dig med alla andra som deltar (även Michael om du tror på det). Du är nu med i ett världsomspännande nätverk av kärlek.
  • Kärleken sprider sig nu runt hela planeten. Föreställ dig att den sprider sig vidare och omfamnar hela Jorden, går igenom allt levande, läker djuren, skogen, luften, världshaven, människorna, allting. Vi känner fred. Vi är läkta. Vi är älskade. Vi är ett.
  • Behåll känslan i en minut eller två eller så länge som det känns bekvämt. När du är redo att öppna dina ögon igen, kom då ihåg att tacka alla för denna läkande kraft. I själ och hjärta tackar du alla andra fans och deltagare, Gud/universum/skaparen och Michael, för den kärlek och inspiration som förde oss tillsammans i dag. Önska det bästa för alla. Öppna nu dina ögon och ta ett djupt andetag och var övertygad om att du är i säkerhet och är dig själv. Du är stark, frisk och älskad.
Tusen tack, vi möts igen den 25:e nästa månad!

prayer michael jackson 25th[English] . . . ♥ Thank you very much, Christel, for this Swedish translation! ♥ . . . added 6/2010

Download printable PDF version

0 COMMENTS:

site visitors flags

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes