/ ]]> */

Kako da se pridružite: Vodič kroz Mesečnu Molitvu [Srpski]

Globalna Molitva Ljubavi/Meditacija – www.majorloveprayer.org

KO: Fanovi Majkla Džeksona širom sveta i svako ko želi da isceljuje svet sa nama. Svako je dobrodošao!

ŠTA: Isnpirisana željom Majkla Džeksona da isceli svet, Globalna Molitva Ljubavi je mesečni globalni dogadjaj, koji se dešava u isto vreme svuda, širom sveta, u svakoj zemlji na Planeti. Svi se povezujemo jedni sa drugima u duhu na par trenutaka, da bismo širili pozitivnu energiju ljubavi, mira i isceljenja na sve. Kao što MJ peva u Another Part of Me, ’ We’re sending out a major love!’

KADA: Svakog 25-og u mesecu, tačno u 2:00pm (14:00) po Los Angeles vremenu. Molimo da proverite www.majorloveprayer.org (Popis Vremena Molitve po Vremenskim Zonama) da vidite raspored vremena i pronadjete tačno vreme molitve na mestu gde se nalazite. (Najbolje je da budete spremni oko pet minuta pre nego što molitva počinje.)

GDE: Svuda! Možete učestvovati bez obzira gde ste. Idealno mesto je ono na kome možete da se opustite i budete na miru oko petnaest minuta.

KAKO: Ova molitva/meditacija/potvrdjivanje uključuje učesnike iz celog sveta, pa dole navedena predložena uputstva nisu specifična ni za jednu religiju ili duhovnu praksu. Budite slobodni da prilagodite detalje u skladu sa sopstvenim verovanjima i željama.

Priprema (5 ili više minuta pre molitve, ako je moguće)

  • Sedite u udobnu pozu i opustite Vaš um. Dišite mirno i duboko. Pustite da svaki stres samo otpadne sa Vas. Možete izabrati da slušate opuštajuću ili inspirišuću muziku (kao npr. Heal the World, We Are the World itd.), da kažete specijalnu molitvu ili mantru, da se molite za Majkla, njegovu porodicu ili druge, da upalite sveću, itd. Počnite da mislite o našem zajedničkom cilju (da širimo ljubav, mir i isceljenje kroz Svet).
Molitva počinje
  • Zatvorite oči i usredsredite se na LJUBAV; na osećaj davanja i primanja ljubavi. Osećajte da razmenjujete ljubav sa sobom, sa svojom porodicom, sa Majklom, sa Zemljom, sa Bogom/Univerzumom/Tvorcem (prema Vašim verovanjima) i tako dalje. Osetite ovu ljubav u svom srcu.
  • Vizueliztujte hiljade drugih širom Sveta koji čine upravo isto to, baš u ovom trenutku.
  • Dopustite da se ovo osećanje ljubavi radosno proširi i poveže Vas sa svima drugima koji učestvuju (možda uključujući i Majkla, ako možete da verujete u to). Vi ste sada deo ogromne mreže ljubavi koja se prostire po celom Svetu.
  • Ova ljubav se sada dalje širi i zahvata celu Planetu. Vizualizujte je kako se dalje razvija i nežno obavija Zemlju, prolazeći kroz sve oblike života, isceljujući životinje, šume, vazduh, okeane, ljude, sve. Mi smo u miru. Mi smo isceljeni. Mi smo ljubav. Mi smo jedno.
  • Ostanite sa ovim osećanjem minut ili dva, sve dok Vam je to ugodno. Možete produžiti sa ovim još nekoliko minuta, ako želite. Kada budete spremni da ponovo otvorite oči, obavezno zahvalite svima na ovom isceljujućem naporu. U svom umu i srcu, recite ’hvala’ Vašim saputnicima, fanovima i učesnicima, Bogu/Univerzumu/Tvorcu i Majklu, za ljubav i inspiraciju koji su nas danas spojili. Poželite dobro svima. Sada otvorite oči, udahnite duboko i znajte da ste sigurni i centrirani u sebi. Jaki ste, zdravi i voljeni.
Hvala Vam i srešćemo se ponovo 25-og dana sledećeg meseca!

prayer michael jackson 25th[
English] [Hrvatski] . . . . ♥ Major thanks to Jasna for this translation to Serbian! ♥ . . . added August 4, 2010

Download printable PDF version

0 COMMENTS:

site visitors flags

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes