/ ]]> */

Veiledning til månedlig bønn (norsk oversettelse)

Major Love Prayer/Meditation - www.majorloveprayer.org

HVEM: Michael Jackson Fans rundt om i verden og andre som ønsker å helbrede jorden sammen med oss. Alle er velkomne!

HVA: Major Love Prayer er inspirert av Michael Jacksons ønske om å helbrede verden og er en månedlig tilbakevendende begivenhet som foregår på samme tid jorden rundt i alle verdens land. Vi forbindes spirituelt en liten stund for å spre en positiv energi av kjærlighet, fred og helbredelse til alle. Som Michael Jackson synger i sangen ”Another Part of Me” ”We’re sending out a major love” (”Vi sender ut en stor kjærlighet”)

NÅR: Den 25. i hver måned presis kl. 14.00 Los Angeles tid. Du kan gå inn på www.majorloveprayer.org for å se nedtellings-uret til bønnen og finne den rette tiden i ditt land. (Det er best å være klar ca. fem minutter før bønnen begynner).

HVOR: Hvor som helst!! Du kan delta uansett hvor du er. Det ideelle stedet er et sted hvor du kan slappe av og være uforstyrret i ca. femten minutter.

HVORDAN: Denne bønn/meditasjon/bekreftelse involverer deltagere verden over, så de foreslåtte instrukser herunder er ikke religions-spesifikke eller kjennetegnende for en spesiell åndelig praksis. Du må gjerne tilpasse detaljene slik at de stemmer med din egen overbevisning og egne ønsker.

Forberedelse (5 minutter eller mer før bønnen, hvis det er mulig)

  • Sett deg i en behagelig stilling og slapp av . Trekk pusten dypt og rolig. La all stress forsvinne. Du kan velge å lytte til avslappende eller inspirerende musikk (f.eks. Heal The World, We are the World o.s.v.), be en spesiell bønn eller et mantra, be for Michael, hans familie eller andre, tenn et stearinlys o.s.v. Tenk så på hva vår felles hensikt er – å spre kjærlighet, fred og helbredelse verden over.
Bønnen begynner
  • Lukk øynene og fokusér på KJÆRLIGHET; på følelsen av å gi og få kjærlighet. Føl kjærlighet for deg selv, for din familie, for dine venner, for Michael, for jorden, for Gud/Universet/Skaperen (alt etter din egen tro) og så videre. Føl denne kjærligheten i ditt hjerte.
  • Forestill deg de tusenvis av andre verden rundt som gjør det samme på nøyaktig samme tid.
  • La denne følelsen av kjærlighet gledesfylt utvide seg og forbinde seg til alle de andre som tar del i dette (kanskje også Michael, hvis du kan tro på det!). Du er nå en del av et gigantisk nett av verdensomspennende kjærlighet.
  • Denne kjærligheten sprer seg nå ut over hele kloden. Forestill deg at den fortsetter å spre seg, at den omfavner Jorden og går gjennom alt levende, helbreder dyrene, skogene, luften, havene, menneskene, alt. Vi føler fred. Vi er helbredet. Vi er kjærlighet. Vi er ett!
  • Bli i denne følelsen i et par minutter, så lenge du synes det er det behagelig. Du kan fortsette dette i noen minutter, hvis du ønsker det. Før du åpner øynene igjen, så husk å takke alle for denne helbredende innsatsen. Med sinnet og hjertet si ”Takk” til andre fans og deltagere, til Gud/Universet/Skaperen og til Michael for den kjærlighet og inspirasjon som har ført oss sammen i dag. Ønsk alle godt. Åpne øynene, trekk pusten dypt og vær bevisst på at du er i sikkerhet og hviler i deg selv. Du er sterk, rask og elsket.
Tusen takk, og vi sees igjen d. 25. i neste måned!

prayer michael jackson 25th[English] . . . ♥ Thank you very much to Lene from Norway for this translation! ♥ . . . added Aug 8, 2010

Download printable PDF version

0 COMMENTS:

site visitors flags

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes