/ ]]> */

Kako Sudjelovati: Upute za Mjesečnu Molitvu (Hrvatski)

Major Love Prayer/Meditation (Najveća Molitva Ljubavi/Meditacija) - www.majorloveprayer.org

TKO: Fanovi Michaela Jacksona širom planete Zemlje, kao i svatko drugi tko želi sa nama iscijeliti svijet! Svi su dobrodošli!

ŠTO: Inspiriran željom Michaela Jacksona da iscijeli svijet, Major Love Prayer je mjesečni globalni događaj koji se održava istovremeno diljem svijeta, u svakoj državi na Zemlji. Svi se zajedno udružujemo duhom kako bismo nekoliko minuta širili pozitivnu energiju ljubavi, mira i iscjeljenja za sve. Kao što MJ pjeva u Another Part of Me (Drugi Dio Mene): We’re sending out a major love! (Šaljemo najveću ljubav!).

KADA: Svakog 25. u mjesecu točno u 14:00 sati prema Los Angeleskom vremenu. Molimo provjeriti www.majorloveprayer.org (Popis Vremena Molitve po Vremenskim Zonama) gdje se nalazi popis vremena molitve po zonama te točno vrijeme za mjesto gdje se nalaziš. (Najbolje je pripremiti se 5 minuta prije nego što molitva započne.)

GDJE: Svugdje! Sudjelovati možeš bez obzira gdje si. Idealno mjesto ono je gdje se možeš opustiti i gdje te ništa neće uznemiravati oko petnaestak minuta.

KAKO: U ovoj molivi/meditaciji/afirmaciji sudjeluju učesnici širom svijeta te stoga predložak uputa niže naveden nije specifičan ni za jednu religiju ili duhovnu praksu. Slobodno prilagodi detalje u skladu sa vlastitim vjerovanjima i željama.

Priprema (5 ili više minuta prije same molitve, ukoliko je to moguće)

  • Sjedni u ugodan položaj i opusti um. Diši mirno i duboko. Neka sav stres jednostavo isčezne. Po izboru možeš slušati opuštajuću ili inspirativnu glazbu (npr. Heal the World, We are the World, itd), izgovarati posebnu molitvu ili mantru, moliti se za Michaela, njegovu obitelj ili druge, upaliti svijeću, itd. Usmjeri svoje misli na našu zajedničku najmeru (širiti ljubav, mir i iscjeljenje cijelim svijetom).
Molitva počinje
  • Zatvori oči i usredotoči se na LJUBAV; na osječaj davanja i primanja ljubavi. Osjeti ljubav prema sebi, razmjenu ljubavi sa prijateljima, obitelji, Michaelom, Zemljom, Bogom/Svemirom/Stvoriteljem (onim u što ti vjeruješ), itd. Osjeti tu ljubav u svom srcu.
  • Vizualiziraj tisuće drugih širom svijeta koji rade upravo ovo isto u ovom istom trenutku.
  • Dozvoli ovom osjećaju ljubavi da se širi sa radošću i poveže te sa svima ostalima koji sudjeluju (po mogućnosti uključujući i Michaela, ako vjeruješ da je to moguće). Sada si dio ogromne mreže ljubavi koja prožima cijeli svijet.
  • Ova ljubav sada se širi diljem cijele planete. Vizualiziraj kako se i dalje širi i nježno obavija Zemlju, prožima sve oblike života, iscjeljuje životinje, šume, zrak, oceane, ljude, sve. Ispunjeni smo mirom. Iscjeljeni. Mi smo ljubav. Mi smo jedno.
  • Zadrži ovaj osjećaj minutu, dvije, onoliko koliko ti je ugodno. Želiš li, možeš nastaviti nekoliko minuta. Prije nego ponovo otvoriš oči, ne zaboravi zahvaliti se svima za ovu iscjeliteljsku namjeru. U svom umu i srcu kaži „hvala“ svim fanovima i ostalim učesnicima, Bogu/Svemiru/Stvoritelju kao i Michaelu za ljubav i inspiraciju koja nas je danas povezala. Poželi svima dobro. Sada otvori oči, udahni duboko i znaj da si siguran i uravnotežen u sebi. Snažan si, zdrav i voljen.
Hvala ti i srest ćemo se opet 25. u slijedećem mjesecu!

prayer michael jackson 25th[English] [Srpski] . . . ♥
Thank you very much, Karmen, for this translation to Croatian! . . . added Sept 23, 2010

Download printable PDF version

0 COMMENTS:

site visitors flags

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes